Manualul flirtului de vară

Care e cea mai hot activitate de vară? Flirtul, evident! Fă-l să se îndrăgostească cu ajutorul acestor trucuri şi ponturi de maestră într-ale seducţiei!

RomaniaTV.net
23 apr. 2013, 08:51
Manualul flirtului de vară

Nu prea ai chef de flirt? Aplica principiul „pofta vine mancand”. Uite si trei dintre cele mai mari avantaje ale jocului de-a iubirea:

Te pui pe roate. Te-ai despartit recent de iubit? Atunci un flirt o sa te aduca din nou pe val. „Vei putea sa lasi mai repede trecutul in urma si sa deschizi usa catre o noua aventura amoroasa”, sfatuieste Diana Falzone, psiholog.

Citeste si: Ce spune despre el stilul lui de flirt 

Te face sa zambesti si iti da chef de viata. „Un flirt de vara nu e doar distractiv, ci iti da mai multa incredere in tine, te face mai fericita si mai implinita”, e de parere Janine Driver, psiholog si autoare a cartii „You Say More Than You Think: A 7-Day Plan for Using the New Body Language to Get What You Want”.

Citeste si: Analizeaza-ti stilul de flirt

Iti amintesti cat de deosebita esti de fapt. Zilele mohorate cu ploi si stat in casa iti afecteaza increderea in tine. E timpul sa scoti din nou la inaintare femeia stralucitoare. Flirtul presupune sa vorbesti despre viata ta si ce te pasioneaza, ceea ce te iti va aduce aminte ce viata frumoasa ai si cat de speciala esti.

Citeste si alte reguli ale flirtului de vara pe Cosmopolitan.ro.