Manual de bătut nevasta: cum procedăm cu palma, cu băţul, cu trasul de urechi

O carte controversată care îi învaţă pe bărbaţii musulmani cum să-şi bată nevestele a fost descoperită în magazinele din Canada.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 06:16
Manual de bătut nevasta: cum procedăm cu palma, cu băţul, cu trasul de urechi

Scandal de proporţii în Canada, după descoperirea pe rafturile unor magazine, a unei cărţi cu instrucţiuni despre cum să îţi baţi nevasta. În principiu, femeia trebuie lovită cu palma sau cu băţul şi trasă de urechi atunci când e nevoie, scrie Toronto Sun.

Totuşi, bărbatul nu ar trebui să o bată pe femeie în mod excesiv, ci doar să o plesnească uşor, ca să o facă să se supună.

Volumul mai conţine şi alte sfaturi matrimoniale, care au revoltat pur şi simplu organizaţiile pentru drepturile femeilor. Astfel, nevasta nu are voie să iasă din casă fără permisiunea soţului. Ea are obligaţia de a îndeplini orice dorinţă a bărbatului şi trebuie să fie mereu îngrijită şi curată, ca să fie pe placul partenerului său.

Cartea este intitualtă „Un cadou pentru cuplurile musulmane” şi se adresează în special tinerilor de religie islamică care decid să se căsătorească. Volumul a fost criticat de musulmanii moderaţi, pe motiv că instigă la violenţă domestică.