Mama ucigaşă de la Braşov, arestată. Femeia a spus că şi-a dat copilul „ca jertfă” lui Dumnezeu

Femeia din Braşov care şi-a decapitat copilul de şase luni a fost arestată preventiv sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Tânăra i-a şocat pe anchetatori când le-a declarat că micuţul nu i-a făcut nimic şi nu a supărat-o, dar şi când şi-a motivat gestul cu un citat din Biblie: "Iubeşte-ţi aproapele, iar dacă îl iubeşti adu-l ca jertfă Domnului".

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 13:06
Mama ucigaşă de la Braşov, arestată. Femeia a spus că şi-a dat copilul „ca jertfă” lui Dumnezeu

Magistraţii din Braşov au decis, sâmbătă, ca Monica Iudeanu, femeia de 27 de ani care şi-a ucis cu cruzime bebeluşul de şase luni, să fie arestată preventiv pentru 29 de zile.

Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul de şase luni, apoi i-a tranşat cadavrul a fost reţinută, după mai multe ore de audieri. Femeia i-a şocat pe anchetatori cu calmul de care a dat dovadă când a vorbit despre fapta sa. Ea nu a adus niciun argument pentru gestul său.

La audieri, mama criminală le-a spus anchetatorilor că a vrut să facă o jertfă şi că micuţul nu o supărase cu nimic. Doi dintre ceilalţi şase copii ai ei, un băiat de opt ani şi o fetiţă de nouă ani, erau acasă în momentul comiterii crime. Femeia a povestit că i-a trimis într-o cameră din spate şi le-a spus să nu iasă de acolo până nu îi va chema ea.

Băiatul de opt ani este cel care şi-a sunat tatăl, Iosif Iudeanu (38 ani), pe telefonul mobil şi l-a chemat acasă, bărbatul fiind plecat la Ghimbav, la părinţii lui, împreună cu ceilalţi trei copii, cu vârste cuprinse între trei şi şase ani.

Monica Iudeanu va fi adusă la Bucureşti şi va fi supusă unei expertize psihiatrice la Institutul Mina Minovici. Ea va fi internată la Spitalul Penitenciar Jilava.