Mama teroriştilor de la Boston spune că FBI îi urmărea de mult fiii şi că totul este o ÎNSCENARE

Zubeidat Ţarnaeva, mama presupuşilor autori ai atentatelor din Boston, afirmă că fusese contactată de FBI de câţiva ani, respingând implicarea fiilor săi în atentate şi reiterând că este vorba de o "înscenare".

23 apr. 2013, 14:30
Mama teroriştilor de la Boston spune că FBI îi urmărea de mult fiii şi că totul este o ÎNSCENARE

Mama celor doi fraţi criminali ceceni care au comis atentatele de la Boston, cu ocazia Maratonului, a făcut declaraţii despre fiii săi. Zubeidat Ţarnaeva a spus că fiii ei, Jokar şi Tamerlan, erau supravegheaţi de mai mult timp de către autorităţile americane, scrie Mediafax.

„Agenţii FBI îi supravegheau şi ştiu pentru că am discutat cu ei. Au venit la noi acasă de două sau trei ori”, a declarat Ţarnaeva. „Fiul meu Tamerlan îmi spunea că agenţii vorbeau şi cu el; o dată m-au sunat pe mine pentru a-mi cere numărul lui”, a adăugat Tamerlan şi Djohar.

„Când agentul m-a sunat mi-a spus: «am vorbit cu fiul dumneavoastră şi mi-am dat seama că este un băiat foarte bun şi foarte inteligent»”, a continuat mama celor doi, citată de presa britanică.

Într-un interviu acordat ziarului britanic Daily Telegraph, Ţarnaeva a respins ideea implicării fiilor săi în atentate, afirmând că sunt victimele unei „înscenări”.