Mama siamezelor: Vreau să mă fac bine să pot avea grijă de ele VIDEO

Mama siamezelor născute luni la Piteşti nu a putut încă să-şi vadă copilele. Micuţele, unite în zona ficatului, sunt internate la Spitalul "Grigore Alexandrescu", din Bucureşti, iar mama lor a fost externată abia joi din Maternitatea din Piteşti, dar nu se simte încă suficient de bine pentru a călători.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 13:21
Mama siamezelor: Vreau să mă fac bine să pot avea grijă de ele VIDEO

Mama celor două siameze născute la Piteşti este sfâşiată de durere, dar îşi face singură curaj şi speră că va putea să-şi crească fetiţele normal, cu toate că ele s-au născut unite în zona ficatului.

„Abia aştept să merg să le văd. Nu a fost uşor când am aflat, dar nici nu putem să renunţăm. Am foarte mari speranţe că va fi bine. Gândul meu cel mai mare e să se facă bine şi să le am lângă mine, să pot avea grijă de ele, că sunt fetiţele mele”, a spus, printre lacrimi, mama micuţelor, Cristina Stroe.

„Nu mă voi lăsa, orice se va întâmpla eu voi fi alături de ele. Şi eu, şi tatăl. El e bucuros şi o să fie alături de noi. El a şi fost acolo şi a putut să le vadă, cu bunica cealalată şi a fost bucuros că le-a văzut. Le-am cumpărat şi căciuliţe când am ieşit din spital”, a mai spus tânăra de 21 de ani, care a avut în permanenţă lacrimi în ochi.

Mama fetiţelor abia aşteaptă să ajungă să-şi vadă copilele şi le cere celor care fac speculaţii privind posibilitatea ca ea să le abandoneze să înceteze: „Am speranţa că o să le am lângă mine, mă rog la Dumnezeu. Mă uit într-una la televizor şi am urmărit cazul. Aş ruga pe toată lumea să nu mai spună că o să le abandonăm. Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, nu se pune problema”.

Potrivit medicilor de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, starea fetiţelor este stabilă, dar una dintre ele are probleme renale. Ea nu a urinat deloc până acum, însă se crede că cealaltă urinează pentru amândouă. Cele două fetiţe au fost vizitate, vineri, la spital de tatăl lor şi de bunici.