Fiica SE DEZBRACĂ în reviste, mama vrea SĂ CANDIDEZE la parlamentare pe listele PDL

Anişoara Radu, mama fostei asistente TV Alina Radu, vrea să intre în cursa pentru câştigarea Colegiului 3 de deputat din Tulcea. Comisia de etică a ARD, condusă de Monica Macovei, a dat aviz negativ candidaturii, dar Anişoara Radu a depus o contestaţie asupra căreia conducerea PDL se va pronunţa joi. Alina Radu este cunoscută în showbiz drept asistenta lui Lazarus, dar şi pentru operaţiile estetice pe care şi le-a făcut.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 11:28

Motivul pentru care a fost respinsă candidatura a fost acela că soţul ei, Rică Radu, patron al unei firme de mobilă, ar fi obţinut concesiunea unui teren prin încredinţare directă de la CJ Tulcea, în condiţiile în care soţia sa era consilier judeţean.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, pare convins că Radu va reuşi să înlăture dubiile care planează asupra integrităţii sale.

„O colegă de la Tulcea figura că ar fi obţinut soţul domniei sale, prin încredinţare directă, 2.200 de m² de teren, numai că a venit cu documente foarte clare. Dânşii deţineau acolo active, iar legea spune simplu ca bună ziua: se concesionează prin încredinţare directă”, a declarat, miercuri, Vasile Blaga.

Pe vremea când era preşedintă la Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea, Anişoara Radu a trebuit să facă faţă unui control al Curţii de Conturi existând suspiciuni că CAS Tulcea ar fi suportat o parte din costurile unei operaţii estetice pe care şi-ar fi făcut-o fiica sa, Alina.