„Mama Natură” şi Bianca Rus, victimele unor cure de slăbit extreme

Curele drastice de slăbire fac noi victime în show-bizul nomânesc. Obsedată să dea jos câteva kilograme, cântăreaţa Bianca Rus a leşinat de foame. La rândul ei, Roxana Ionescu a apelat la injecţii şi prafuri de slăbit până când nu s-a mai putut da jos din pat.

06 mart. 2013, 08:08
„Mama Natură” şi Bianca Rus, victimele unor cure de slăbit extreme

Bianca Rus nu vrea cu niciun chip să renunţe la curele de slăbire. De doi ani, ea se chinuie să slăbească. A ţinut regim cu mâncare pentru bebeluşi, a leşinat la sală, dar, în ciuda eforturilor făcute, rezultatele întârzie să apară.

Cântăreaţa a povestit celor de la cancan.ro că nu are răbdare să ducă un regim până la capăt şi că renunţă dacă acesta nu dă roade în scurt timp.

Câştigătoarea ultimei ediţii a concursului „Dansez pentru tine”, Roxana Ionescu, a povestit într-o emisiune TV că era să moară din cauza obsesiei pentru slăbit. S-a înfometat, a luat prafuri de slăbit care i-au pus sănătatea în pericol şi şi-a făcut injecţii în abdomen, de şase ori pe săptămână. A îndurat dureri groaznice şi nu s-a mai putut da jos din pat. Şi-a învăţat lecţia şi acum urmează un regim alimentar sănătos, prescris de un medic nutriţionist.