Mama Natură are inima mare. Vezi ce a făcut pentru partenerul ei de la Dansez pentru tine

Finalul celui de-al XIII-lea sezon al emisiuni "Dansez pentru tine" se apropie cu paşi repezi, iar vineri vom afla care sunt cele trei echipe care se califică pentru marea finală din 7 decembrie.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 10:39
Mama Natură are inima mare. Vezi ce a făcut pentru partenerul ei de la Dansez pentru tine

Echipele se pregătesc asiduu să ofere vineri seară un show veritabil, ale cărui ingrediente sunt improvizaţia, reggaetonul şi dansul ţigănesc. Din păcate, echipa formată din Max şi Diana sau cea formată din Roxana şi George va părăsi competiţia visurilor.

În aşteptarea momentului decisiv, când vor fi dezvăluite voturile telespectatorilor, Max şi Roxana îşi răsfaţă partenerii cât pot de mult. Max îi dăruieşte partenerei sale trandafiri, pentru că ştie că sunt florile ei preferate, iar Roxana îl copleşeşte pe George zilnic cu dulciuri.

„Se sperie mereu cei de la benzinărie de mine, că plec cu braţul plin de ciocolată, napolitane şi tot felul de bunătăţi„, a dezvăluit Roxana Ionescu. Ea i-a mai dăruit, de asemenea, mai multe haine pe care George şi le dorea.

Roxana Ionescu a făcut senzaţiesăptămâna trecută, la proba de striptease, la “Dansez”. Complet dezinhibată, blonda a făcut un show incendiar, uitând pentru câteva minute că tatăl ei priveşte din public.