Mama Monicăi Gabor A MURIT după ce o stâncă s-a PRĂBUŞIT peste ea VIDEO

Mama Monicăi Gabor a murit. O stâncă i-a căzut în cap lângă Peştera Polovragi. Potrivit România TV, un turist a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat tragedia. Din păcate, echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Femeia era împreună cu un grup de turişti şi voia să viziteze peştera. De asemenea, alţi doi turişti au fost răniţi uşor.

22 aug. 2013, 11:01
Mama Monicăi Gabor A MURIT după ce o stâncă s-a PRĂBUŞIT peste ea VIDEO

Mama Monicăi Gabor a murit. Un turist a sunat joi la 112 şi a cerut ajutorul medicilor pentru că unei femei i-a căzut în cap o stâncă. 

„A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. Mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se afla într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Citeşte şi: Reacţia Ramonei Gabor când a aflat de moartea tragică a mamei ei. Vezi care au fost primele ei cuvinte

De asemenea, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei  din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, mergea alături de alţi turişti pe Valea Olteţului şi intenţiona să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit-o la nivelul capului.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, ŞOCAT de moartea mamei Monică Gabor: „Încă mai sper să nu fie adevărat”

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău. Corpul neînsufleţit al Veronicăi Bulai va fi transportat la Institutul de Medicină Legală. În prezent poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Sora cea mare a Monicăi Gabor, DISTRUSĂ de vestea morţii mamei ei