Mama lui Stallone, DESFIGURATĂ după operaţii estetice: Arăt ca un cimpanzeu cu gura plină de nuci

Mama actorului Sylvester Stallone se laudă că, în pofida vârstei înaintate, încă arată foarte bine. Ea spune că multe femei din leatul ei sunt la azil şi dezvăluie secretul frumuseţii, altele decât operaţiile estetice.

24 iun. 2013, 09:02

Mama lui Sylvester Stallone a recunoscut, cu francheţe, că în pofida vârstei înaintate, încă îşi face operatii estetice, scrie perfecte.ro.

„Îmi fac în continuare şi mi-am făcut prea multe. Îmi injectez Juvaderm în obraji, dar cred că am exagerat puţin. Uneori cred că arăt ca un cimpanzeu cu gura plină de nuci”, spune Jackie Stallone.

Pe lângă cele trei peeling-uri chimice şi peste peste 50 de injecţii la care a recurs, Jackie a mai dezvăluit un secret al frumuseţii sale.

„Mănânc o pungă de spanac în fiecare zi la micul dejun. Îl prepar la aburi, apoi fierb un ou şi îl pun deasupra. Acesta este secretul longevităţii mele. Pe cine mai cunoaşteţi care arată atât de bine la 91 de ani. Sunt sănătoasă. Sunt mai sanatoasă decât soţul meu care are aproape jumătate din vârsta mea, are 60 de ani”, a mai spus Jackie.