Mama lui Justin Bieber este disperată. Femeia spune că fiul ei este în pericol de moarte

Pattie Mallette se teme că celebrul său fiu, de numai 18 ani, este în pericol de moarte. Mama lui Justin Bieber a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca fiul său să ajungă un mare star la numai 18 ani, iar acum regretă. De când e celebru se droghează şi face numai ce vrea.

19 ian. 2013, 19:58
Mama lui Justin Bieber este disperată. Femeia spune că fiul ei este în pericol de moarte

Justin Bieber este deţinătorul mai multor premii importante din industria muzicală, a câştigat 55 de milioane de dolari şi a vândut 15 milioane de albume în lume. Mama lui, Pattie Mallette, a contribuit enorm la succesul său, punându-i primele piese pe Internet, unde a fost remarcat. Numai că, de la sfârşitul anului trecut, Bieber a început să se drogheze la greu şi nu mai poate fi controlat de nimeni.

Recent, Mallette a luat legătura cu agentul fiului pentru a o ajuta să-l interneze de urgenţă într-un centru de dezinoxicare. Femeia se teme că va călca pe urmele altor staruri care şi-au găsit sfârşitul înainte de vreme din cauza drogurilor şi a alcoolului, cum ar fi Amy Winehouse sau Whitney Houston, scrie click.ro.