Mama lui Becali: Toată speranţa e la domnul Băsescu. Eu îl vedeam un om bun cu toată lumea VIDEO

"Toată speranţa e la domnul Băsescu!", a declarat, duminică dimineaţa, mama lui Gigi Becali. Ea a povestit că a mers la Cotroceni cu cererea de graţiere, dar nu a depus personal scrisoare, ci a aşteptat în maşină.

15 sept. 2013, 08:41
Mama lui Becali: Toată speranţa e la domnul Băsescu. Eu îl vedeam un om bun cu toată lumea VIDEO

Mama lui Gigi Becali, Alexandra Becali, a mers, duminică dimineaţa, la biserica din Pipera. Ea le-a spus jurnaliştilor că cererea de graţiere a fiului său a fost depusă în urmă cu 10 zile şi că ea a stat în maşină, nu a mers personal să depună cererea.

Sunt vreo 10 zile cred. M-am dus (la Cotroceni n.r.), dar am stat în maşină. Am zis să mă duc eu personal, dar am stat în maşină, nu m-am dus la domnul Băsescu. Ce să scriu (în motivare n.r.)?! E de vină băiatul meu? El a făcut numai bine şi face şi acum îşi dă sufletul pentru oameni şi ei îl ţin închis? Pt ce-l ţin închis că el face numai fapte bune, nu face rău la nimeni„, a declarat mama lui Gigi Becali.

Alexandra Becali a precizat „toată speranţa este la Traian Băsescu”.

Să dea Dumnezeu să fie bine. Nu o să-i dea drumul acum pentru sinistraţi? Vrea să meargă. Sigur că vrea să meargă. Nu am vorbit cu el (Gigi Becali n.r.), nu vrea nici el că îi vine rău, nu vorbeşte cu mine. Toată speranţa este la domnul Băsescu. Eu îl vedeam un om bun cu toată lumea. Erau şi prieteni. De la Muntele Athos toţi călugării de la Grădina Maicii Domnului se roagă, să stai în pustiu şi să te rogi, trebuie să-i asculte pe ei„, a spus, mama latifundiarului.

Administraţia Prezidenţială a informat că cererea Alexandrei Becali va fi trimisă Ministerului de Justiţie pentru aviz consultativ. Cât priveşte documentul semnat de cei 140 de călugări, acesta nu poate fi luat în considerare. Conform legii, un astfel de document trebuie să vină fie din partea lui Becali, fie a unui avocat sau a unei rude a deţinutului.

Citeşte şi Gigi Becali îi cere lui Traian Băsescu GRAŢIEREA. Vezi cererile făcute de mama sa şi de călugării de la Athos