Mamă distrată: Peaches Geldof a scăpat bebeluşul din cărucior, dar nu şi telefonul din mână

Tânără mămică fără experienţă în creşterea copiilor, Peaches Geldof s-a angajat într-o conversaţie telefonică în timp ce mergea pe trotuar şi împingea cu o mână căruciorul în care se afla micuţa Astala, pe care a răsturnat-o pe jos cu cărucior cu tot.

RomaniaTV.net
10 sept. 2012, 09:22
Mamă distrată: Peaches Geldof a scăpat bebeluşul din cărucior, dar nu şi telefonul din mână

Peaches Geldof, mămica de 23 de ani, a lovit căruciorul în care se afla Astala de un obstacol de pe trotuar. Tânăra era în miezul unei conversaţii telefonice, în timp ce mergea împingând căruciorul cu o singură mână. În loc să dea vina pe propria ei neatenţie, Peaches s-a mulţumit să dea vina pe autorităţile londoneze responsabile cu drumurile din capitala britanică, scrie Daily Mail.

Pe Twitter, Peaches a dat amănunte despre incident, precizând că, din fericire, Astala nu a păţit nimic. Pe de altă parte, Peaches şi-a vărsat supărarea pe primarul Londrei. „E imposibil să vezi toate găurile din asfalt în timp ce împingi căruciorul. Primarul Londrei ar trebui să facă ceva pentru asta, pentru că e o situaţie ridicolă!”, a scris Peaches.

Geldof s-a căsătorit cu cântăreţul de muzică rock, Thomas Cohen, în vârstă de 20 de ani, abia sâmbătă. Cuplul cumpărase un apartament în Londra, înainte ca Astala să se nască în aprilie.