Mama criminală din Braşov i-a şocat pe anchetatori. Vezi ce a spus la audieri

Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul de şase luni, apoi i-a tranşat cadavrul a fost reţinută, după mai multe ore de audieri. Femeia i-a şocat pe anchetatori cu calmul de care a dat dovadă când a vorbit despre fapta sa. Ea nu a adus niciun argument pentru gestul său.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 08:38
Mama criminală din Braşov i-a şocat pe anchetatori. Vezi ce a spus la audieri

La audieri, Monica Iudeanu, în vârstă de 27 de ni,  a declarat că cei doi copii mai mari, un băiat de opt ani şi o fetiţă de nouă ani, erau acasă în momentul comiterii crimei, informează MEDIAFAX. Femeia a povestit că i-a trimis într-o cameră din spate şi le-a spus să nu iasă de acolo până nu îi va chema ea.

Băiatul de opt ani este cel care şi-a sunat tatăl, Iosif Iudeanu (38 ani), pe telefonul mobil şi l-a chemat acasă, bărbatul fiind plecat la Ghimbav, la părinţii lui, împreună cu ceilalţi trei copii, cu vârste cuprinse între trei şi şase ani.

Monica Iudeanu va fi examinată şi de un medic psihiatru, iar în funcţie de rezultatul examinării se va stabili dacă femeia a acţionat cu discernământ sau nu.

Tânăra din Braşov care şi-a ucis copilul de şase luni era cunoscută cu afecţiuni pshihice, scrie Libertatea. Potrivit sursei citate, femeia de 27 de ani a fost foarte calmă în timpul audierilor şi le-a declarat poliţiştilor că micuţul nu i-a făcut nimic şi nu a supărat-o. „Nu mi-a făcut nimic îngeraşul, nu m-a supărat”, le-a spus anchetatorilor mama criminală, Monica Iudeanu, cu o seninătate dezarmantă.

Deşi a fost diagnosticată cu schizofrenie ea a născut în urmă cu 6 luni un băieţel perfect sănătos iar în prezent poartă în pântece cel de-al optulea copil. Cel mai probabil, boala de care suferă tânara a împins-o la acest gest necugetat. Anchetatorii au găsit trupul bebeluşului de doar 6 luni într-o cameră nefolosită din apartamentul în care trăiau cei opt membrii ai familiei.