Mai SEXY nu se poate: Are 31 de ani, doi COPII, dar apare în toate topurile celor mai DORITE femei

Cu toate că are 31 de ani şi a născut de două ori, Jessica Alba rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind mereu prezentă în topul celor mai dorite actriţe. Mai mult, ea evită pe cât posibil contactul cu fotografii, încercând să rămână sub anonimat. În urmă cu câteva zile ea a fost surprinsă pe o plajă din insulele Antile, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, extrem de sexy.

05 apr. 2013, 14:18

Actriţa a ales să îşi petreacă vacanţa pe insula Saint Barthélemy, din Marea Caraibelor, unde şi-a expus frumosul corp la soare, pentru un bronz natural. Chiar dacă nu se aştepta, ea a fost surprinsă de paparazzi aflaţi mereu pe urmele vedetelor, cu toate că acestea sunt în concediu, potrivit The Sun.

Citeşte şi Jessica Alba, sexy în costum de baie pe plaja din Mexic FOTO

Citeşte şi Mămicile celebre de la Hollywood îşi asortează vestimentaţia cu cea a copiilor FOTO

Ea pare fericită, sănătoasă şi la fel de sexy ca întodeauna, în timp ce se află în vacanţă cu soţul ei Cash Warren. Jessica a fost fotografiată într-un costum de baie minuscul, în timp ce înota în apele oceanului, alături de cele două fiice. Mai mult, ea se bucură de succesul ultimei cărţi „The Honest Life”, care a debutat de pe locul trei în topul celor mai vândute cărţi din New York.

Citeşte şi Jessica Alba dă informaţii pentru bebeluşi