Mai multe fotomodele, incluse în reţeaua de prostituţie a Andreei Marta

Politicieni, oameni de afaceri şi manechine, toţi şi-au găsit locul în în dosarul de prostituţie al Andreei Marta. Fotomodelele Raluca Podea şi Marinela Avădani ar fi făcut şi ele parte din reţeaua condusă de soţia fostului consilier al lui Sorin Blejnar. Despre ultima, presa mondenă a scris că a avut o aventură cu Elan Schwartzenberg.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 06:21
Mai multe fotomodele, incluse în reţeaua de prostituţie a Andreei Marta

Primarul sectorului 6, Rareş Mănescu, Ilie Năstase, fostul finanţator la Dinamo, Vasile Turcu, dar şi Adrian Mutu ar fi apelat la serviciile fetelor racolate de Andreea Marta.

Bărbații cu dare de mână ar fi plătit şi 10.000 de euro pentru un sejur petrecut alături de una dintre fete. Membrii grupării selectau bărbaţii din mediul oamenilor de afaceri, politic sau sportiv, oameni care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari de bani. Fetele erau duse la petreceri private, în cluburi exclusiviste din ţară şi străinătate. Luate la întrebări de procurorii DIICOT, fetele au mărturist că printre cei care le-ar fi solicitat serviciile sexuale se numără şi personaje cunoscute.

Şi despre Elan Schwartzenberg au apărut informații că ar fi apelat la serviciile reţelei conduse de Andreea Marta.

Bogătaşii care şi-au permis nopţi fierbinţi alături de amazoanele pentru care se plăteau sume de mii de euro au de ce să stea cu inima strânsă. Agenţii secreţi care au luat urma reţelei de prostituţie au adus pe masa procurorilor inclusiv înregistrări video ale unor partide de sex cu VIP-uri.

Procurorii DIICOT au aflat că la începutul lui 2010, mai multe studente au fost racolate de la concursuri de frumuseţe şi obligate să se prostitueze. Printre ele se vehiculează şi numele Danielei Crudu.

Unul dintre complicii Andreei Marta, care este şi el arestat preventiv era taximetrist în Călăraşi. Bărbatul ducea prostituatele unui grup de polonezi care veneau în România la vânătoare. O fată care petrecea 6 zile cu un client primea şi 10 mii de euro. Damele de companie erau trimise clienţilor şi în străinătate, în Monaco, Monte Carlo, Milano sau Nisa.