Mafia coşciugelor a sufocat Spitalul Floreasca. Cioclii cer ilegal bani pentru îmbălsămarea celor morţi VIDEO

Mafia coşciugelor a sufocat şi Spitalul de Urgenţă Floreasca. Cioclii au ocupat spaţiul de lângă morgă şi cer, ilegal, amărâţilor loviţi de soartă, bani pentru spălatul, îmbrăcatul şi îmbălsămatul morţilor. Asta deşi aceste servicii sunt gratuite la spital. Iar operaţiunile sunt conduse chiar de un angajat de la morgă. El a negociat cu o echipă România TV întreaga înmormântare. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă.

16 sept. 2013, 10:56
Mafia coşciugelor a sufocat Spitalul Floreasca. Cioclii cer ilegal bani pentru îmbălsămarea celor morţi VIDEO

Un deces în familie e doar începutul ororilor la care sunt supuse rudele mortului. Deşi nu ar trebui, cioclii iau bani şi pentru spălatul şi îmbrăcatul celui decedat.

Se fac la spital, aici, şi se ridică la vreo 400 de lei pentru fetele care spală, îmbracă„, a spus angajatul de la pompe funebre.

Autopsierul de la morga spitalului recunoaşte senin că afacerea cu sicrie de alături este, de fapt, a lui.

La coşciuge imediat vă duceţi, le face…nu-i problemă! E a mea firma, ce să mai!„, a spus autopsierul.

Ne demonstrează asta sunându-l pe angajatul cu care tocmai negociasem întreaga înmormântare.

(n.r. îl sună pe angajatul de alături, de la pompe funebre) La băieţii…doi…care-au venit la tine, cât le-ai făcut preţul cu totul? Douăzeci de milioane cinci sute? O.K. Lasă-i la optsprezece!„, spune acesta.

Ne despărţim de autopsier, dar revenim cu un telefon de la poarta spitalului. Constatăm că acelaşi medic este şi cel care face achiziţiile firmei de pompe funebre din curte.

Discuţie Reporter- Autopsier

Reporter: – De la „Coşciugul vesel SRL” vă deranjez. Facem sicrie foarte ieftine, la două milioane bucata. Spuneţi-mi, vă rog, dacă vă interesează.
Autopsier: – Depinde ce sicrie sunt. Lăcuite? Nelăcuite?
Reporter: – Lăcuite.
Autopsier: – Când vii în Bucureşti, treci pe la mine pe la spitalul Floreasca, le vedem şi discutăm.

Managerul spitalului Floreasca nu a oferit un punct de vedere oficial. El s-a arătat deranjat de subiect, considerând că priorităţile sistemului de sănătate sunt altele.

Citeşte şi Înmormântări la ofertă în Piteşti