Mădălina Pamfile, beată criţă în timpul emisiunii VIDEO

Mădălina Pamfile a petrecut cu Daniela Crudu de ziua acesteia din urmă, iar bulele din şampanie i-au amestecat serios ideile şi i-au înnodat limba. Totul în direct la TV, în timpul emisiunii "Un show păcătos". Euforică peste măsură, Pamfile şi-a arătat sânii şi s-a sărutat cu Mihai Mitoşeru.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 07:37
Mădălina Pamfile, beată criţă în timpul emisiunii VIDEO

Daniela Crudu a avut parte de o surpriză plăcută din partea colegilor de la „Un show păcătos”, care de ziua ei i-au închiriat o limuzină în care s-a plimbat împreună cu Mădălina Pamfile, cu Mihai Mitoşeru şi cu reporterul Mihaela Moise. Numai că de la un moment dat încolo, Cruduţa nu a mai fost în centrul atenţiei, toţi ochii mutându-se pe fosta iubită a lui Radu Mazăre.

Mădălina Pamfile a băut pahar după pahar, iar alcoolul i s-a urcat rapid la cap. După ce s-a chinuit fără prea mare succes să lege câteva cuvinte, Pamfile s-a mulţumit doar să râdă zgomotos, iar într-una din pauzele publicitare s-a sărutat cu Mitoşeru, după cum a dezvăluit Mihaela Moise. Cei patru au mers apoi în studioul emisiunii, pentru Pamfile fiind o adevărată provocare să se menţină cât de cât dreaptă în scaunul de asistentă. Nici acolo ea nu a renunţat decât cu greu la paharul de şampanie. În plus, fosta iubită a lui Mazăre a întâmpinat mari probleme în a rămâne îmbrăcată, rochia pe care o purta fiind foarte alunecoasă şi dezvăluindu-i în permanenţă unul dintre sâni.