Mădălina Ghenea, din nou PROVOCATOARE. Iubita lui Gerard Butler dansează LASCIV la bară VIDEO

Într-una dintre secvenţele filmului "Rasă bastardă", lansat pe 18 aprilie în cinematografele din Italia, frumoasa actriţă română Mădălina Ghenea dansează pe muzică de manele. După această scenă, unii au spus despre iubita actorului Gerard Butler că ar fi ţigancă.

24 apr. 2013, 15:33
Mădălina Ghenea, din nou PROVOCATOARE. Iubita lui Gerard Butler dansează LASCIV la bară VIDEO

Filmul „Rasă bastardă” a fost lansat joia trecută în cinematrografele din Italia, iar din distrubuţie, alături de Alessandro Gassman (cunoscut din Transporter 2 sau Quiet Chaos) sau Michelle Placido (conoscut pentru rolul comisarului Cattani, din Caracatiţa), face parte şi actriţa română Mădălina Ghenea. Într-una din scene ea dansează lasciv la bară pe manele, fapt ce i-a determinat pe unii critici să afirme despre ea că ar fi ţigancă.

Răspunsul Mădălinei Ghenea nu s-a lăsat aşteptat. Ea a citit comentariile despre originile ei şi a precizat că nu are onoarea de a fi ţigancă. Mai mult, consideră afirmaţiile drept pseudo-probleme, stupide şi primitive.

Citesc comentarii despre originile mele, precizez ca nu sunt ţigancă! Nu am această onoare! Oricum, toţi de pe planeta asta avem gene amestecate şi în definitiv toţi avem strămoşi comuni, suntem verişori îndepărtaţi. Aceste pseudo-probleme mi se par stupide şi primitive. Iubiţi-mă, urâţi-mă asta sunt eu!„, a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Facebook, în română şi italiană.

Fotomodelul a interpretat rolul unei românce, Dorina, plecate la muncă în Italia, unde este nevoită să se prostitueze pentru a supravieţui. Pelicula, semnată de un regizor debutant italian, a fost bine primită de critici.