Mădălina Ghenea, aproape să fie RĂPITĂ la Milano. Vezi cum a scăpat iubita lui Butler

Mădălina Ghenea a fost la un pas să fie răpită din Milano, împreună cu două prietene, de un necunoscut care a pretins că a fost trimis să le conducă la un eveniment monden. Totul s-a încheiat, însă, cu bine, datorită prezenţei de spirit a româncei, care, deşi, la vremea respectivă era doar o adolescentă, a realizat la timp că lucrurile urmau să se sfârşească rău.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 12:16
Mădălina Ghenea, aproape să fie RĂPITĂ la Milano. Vezi cum a scăpat iubita lui Butler

Mădălina Ghenea a acordat revistei Vanity Fair un interviu în care a vorbit pentru prima oară despre relaţia pe care o are de 10 luni cu actorul Gerard Butler, dar şi despre cum era să fie răpită din Milano. În vârstă de 24 de ani, frumoasa brunetă originară din Slatina locuieşte în Italia de la 14 ani. Model şi actriţă, Mădălina trezeşte acum invidia multor femei datorită faptului că este iubita unuia dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, Gerard Butler.

Asemănată de italieni, şi nu numai, cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea a luptat mult pentru a ajunge unde este acum şi a avut de înfruntat neplăceri obişnuite în lumea modei şi a modelelor tinere şi naive care cred prea mult în promisiuni. Mădălina ajuns în Italia la 14 ani, a defilat pentru La Perla, a locuit într-un apartament pus la dispoziţie de agenţia de modele, împreună cu alte tinere. A avut bani puţini şi vise nenumărate, dar şi momente grele, care s-ar fi putut sfârşi rău, precum cel în care a fost la un pas de a fi răpită, împreună cu două colege.A venit o maşină despre care ni s-a spus că ne ducea la o petrecere a agenţiei. Eu şi cele două fete din Lituania cu care locuiam ne-am urcat în maşină şi apoi ne-am trezit că eram scoase din Milano şi duse cine ştie unde. Fetele nu ştiau italiană, dar eu da şi am avut prezenţa de spirit să cer să ne oprim într-o benzinărie, pentru a merge la baie. Am mers la casă şi am cerut ajutor, l-am primit şi ne-am întors acasă cu un taxi„, a povestit Mădălina Ghenea.

Acum, acele vremuri sunt demult apuse. Mădălina locuieşte într-o casă impunătoare în centrul oraşului Milano, iar cariera ei este pe o pantă ascedentă. A apărut în show-ul TV „Dansez pentru tine” din Italia, în numeroase spoturi publicitare, dar a jucat şi în filme. A debutat în Soliti idioti – Il Film, în Razzabastarda, dar a jucat şi cu Jude Law în Dom Hemingway. După ce s-a spus că a avut o relaţie cu Leonardo Di Caprio şi că nu ar fi fost departe de a-l cuceri nici pe Jude Law, Mădălina Ghenea are acum o relaţie cu Gerard Butler.

Mădălina a povestit că l-a cunoscut pe Gerard la un eveniment la care a participat la New York şi că actorul a cucerit-o cu romantismul său şi cu faptul că nu s-a grăbi să o bage în patul lui încă din prima seară.

CITEŞTE ŞI: Gerard Butler dezvăluie SECRETELE relaţiei cu Mădălina Ghenea VIDEO

Eram la New York, la o petrecere, după vernisajul unei galerii de artă. Stătusem aproape, eu vorbeam la telefon şi îi trimiteam messaje lui Paul Haggis, regizorul, în legătură cu campania sa caritabilă Artists for Justice and Peace, la care am colaborat. Gerry a fost cel care a „atacat”, am început să vorbim despre această acţiune şi apoi mi-a propus să facem o plimbare pe podul din Brooklyn. Dar a spus să trecem mai întâi pe la el, pentru a lua haine. Iar acasă avea o superbă colecţie de pălării. Mulţi nu cred, dar în acea seară nu am făcut altceva decât să vorbim„, a dezvăluit Mădălina Ghenea, pe care se spune că Gerard Butler o va duce în curând la altar.