Macaulay Culkin, pe marginea prăpastiei. Actorul e palid, slab şi aproape vomită pe stradă FOTO

Reprezentanţii săi au negat vehement că ar avea o problemă cu drogurile, dar cele mai recente imagini surprinse de paparazzi cu Macaulay Culkin îl arată pe acesta palid, slab şi aproape vomitând pe stradă.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 08:44
Macaulay Culkin, pe marginea prăpastiei. Actorul e palid, slab şi aproape vomită pe stradă FOTO

Actorul, devenit celebru la o vârstă fragedă în filmul „Home Alone”, pare să aibă într-adevăr probleme de sănătate. Acesta fost surprins vineri ieşind la ieşirea din restaurantul Chateau Marmont, când pare să i se facă rău pe stradă, este foarte palid şi aproape vomită.

Macaulay Culkin, în vârstă de 31 de ani, a fost văzut ţinându-se de stomac, ca şi cum ceva i-ar fi provocat greaţă. El a aplecat capul spre o bucată de verdeaţă, a scuipat, dar a reuşit să se abţină. El s-a urcat apoi în maşina unui prieten, cu o âigară aprinsă în mână, potrivit DailyMail.

Reprezentaţii lui Macaulay Culkin au dezminţit săptămâna trecută zvonurile potrivit cărora actorul ar fi dependent de droguri. Purtătorul său de cuvânt a declarat pentru National Enquirer că zvonurile sunt „o ficţiune ridicolă”, „insultătoare”.

Tabloidul american dezvăluise anterior că actorul se droghează cu heroină în mod constant şi cu oxicodina, un calmant care dă dependenţă, şi că şi-a transformat apartamentul din Manhattan într-o „vizuină” a drogaţilor.