Lupta pentru viaţă. Un băieţel bolnav de leucemie se roagă să se facă bine: Vreau să merg la şcoală

De la 5 ani e bolnav de leucemie, dar e convins că oamenii cu suflet îl vor ajuta să se facă bine. Cristinel nu are bani nici măcar să ajungă la spital, la Bucureşti, pentru o banală puncţie. O echipă România TV l-a găsit pe băiat în curtea unei case sărăcăcioase din comuna Curcani, judeţul Călăraşi.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 10:45
Lupta pentru viaţă. Un băieţel bolnav de leucemie se roagă să se facă bine: Vreau să merg la şcoală

Copilăria lui Cristinel s-a consumat între tratamente, boala măcinându-l pe băiat de mai bine de şase ani.

„Are leucemie acută limfoplastică, cu celule „T”. Nu a suportat un tratament care era cel mai bun pentru el şi n-am avut posibilitatea să i-l iau „de-afară”. Copilul era să moară atunci. I-a stat inima pe loc. A avut zile de la Dumnezeu să trăiască”, a mărturisit Victoria Gheorghe, mama copilului.

„Nu ştiu să citesc, nu ştiu să scriu. Vreau să merg la şcoală, să învăţ. Sper să mă ajute nişte oameni cu suflet bun, să mă fac bine şi să merg la şcoală”, a spus Cristinel.

Femeia spune că banii pierduţi prin schimbarea încadrării în grad de handicap fac imposibilă continuarea tratamentului.

„La el nu trebuia să schimbe gradul. Toţi care sunt cu aceeaşi boală de la Bucureşti, de acolo, nu le-a schimbat gradul. Mie mi l-a schimbat. Nu ştiu de ce. Am fost la ultima puncţie, dar n-am mai avut bani să mă-ntorc înapoi. Depinde ce vrea Dumnezeu cu noi!”, a adăugat mama copilului.

Cristinel e sigur că oamenii cu suflet care îi vor afla povestea îl vor ajuta.