Lupta lui Macaulay Culkin cu drogurile. Reprezentaţii actorului neagă dependenţa acestuia FOTO

Reprezentaţii lui Macaulay Culkin au dezminţit zvonurile potrivit cărora actorul ar fi dependent de droguri. Purtătorul său de cuvânt a declarat pentru National Enquirer că zvonurile sunt "o ficţiune ridicolă", "insultătoare".

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 08:39

Tabloidul american a scris miercuri că Culkin se droghează cu heroină în mod constant şi cu oxicodina, un calmant care dă dependenţă, şi că şi-a transformat apartamentul din Manhattan într-o „vizuină” a drogaţilor.

Enquirer susţine că Macaulay a intensificat folosirea drogurilor în urmă cu 18 luni, când a fost părăsit de prietena sa de lungă durată, actriţa Mila Kunis.

O sursă a declarat pentru tabloid: „Macaulay Culkin este dependent de droguri, iar asta îl omoară. Este dependent de peste un an şi jumătate, el folosind fie heroină, fie oxicodina. Mac se înconjoară de drogaţi şi de rataţi. Este o mare tragedie”.

Sursa  – descrisă de Enquirer drept un prieten apropiat – susţine că Culkin a fost aproape de moarte anul trecut, când a luat o mare cantitate de droguri. „Mac a suferit aproape o supradoză şi a avut nevoie de ajutor”, spune sursa.

În luna februarie, o fotografie cu Macaulay Culkin, care îl înfăţişează într-o stare extrem de proastă, a şocat întreaga lume.

Macaulay este cunoscut mai ales rolului din „Singur Acasă”, dar şi din alte filme precum „Uncle Buck”, „My Girl” şi „Richie Rich”, pe vremea când era considerat un copil actor de succes. Cariera sa de adult este însă dezamăgitoare, ultimul rol al său într-un film fiind în 2007, în „Sex and Breakfast”. În prezent, el este DJ prin cluburile din New York.

Sora vitregă a lui Macaulay, Jennfier Adamson, a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2000. Anul acesta, o prietenă apropiată a actorului, a murit şi ea din cauza unei supradoze de heroină.