Luis Suarez a comis-o din nou: A MUŞCAT un jucător de la Chelsea

Atacantul uruguayan Luis Suarez a fost amendat, luni, de către conducerea FC Liverpool, după ce la partida cu Chelsea, l-a muşcat de mână pe fundaşul formaţiei londoneze, Branislav Ivanovici, informează bbc.co.uk.

RomaniaTV.net
22 apr. 2013, 12:02
Luis Suarez a comis-o din nou: A MUŞCAT un jucător de la Chelsea

Directorul executiv al FC Liverpool, Ian Ayre, a declarat că viitorul lui Suarez la „cormorani” este în siguranţă, însă jucătorul trebuie să lucreze la disciplină.

„Viitorul lui nu este în pericol. Viitorul va fi afectat în sensul că va trebui să muncim cu el la capitolul disciplină. Luis este un jucător foarte important pentru club. El a semnat în vara trecută un contract pe încă patru ani, şi dorim să îl vedem aici până la finalul său. Este un jucător fantastic şi are toate calităţile pe care le urmărim la un atacant. Trebuie să îl aducem pe direcţia corectă, iar totul depinde acum de Brendan Rodgers să lucreze cu el la această parte a caracterului său”, a spus Ayre.

Luis Suarez a cerut scuze, pe contul său de Twitter, pentru că l-a muşcat de braţ pe fundaşul formaţiei Chelsea, Branislav Ivanovici, la meciul de duminică, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Incidentul s-a petrecut în mijlocul reprizei secunde, când, la un duel în suprafaţa de pedeapsă, Suarez şi-a înfipt dinţii în braţul lui Ivanovici. Arbitrul Kevin Friend nu a văzut gestul şi nu l-a sancţionat pe Suarez în ciuda încercării lui Ivanovici de a-i arăta urmele muşcăturii.

Suarez nu este la primul incident de acest fel, el fiind suspendat şapte meciuri pentru că l-a muşcat pe mijlocaşul formaţiei PSV Eindhoven Otman Bakkal, în noiembrie 2010, când evolua la Ajax Amsterdam.

El a fost în mijlocul mai multor incidente de când a venit în Anglia, fiind în special suspendat opt meciuri pentru injurii rasiste la adresa francezului Patrice Evra, de la Manchester United, în octombrie 2011.