Lucruri remarcate de bărbaţi la prima întâlnire

Potrivit ultimelor studii, aspectul fizic al altei persoane ne permite formarea unor judecăţi de valoare la prima vedere extrem de exacte. Ştiind acest lucru, te vei gândi de două ori înainte să ieşi din casă şi anume care sunt trăsăturile, hainele, machiajul, accesoriile pe care vrei să le scoţi în evidenţă şi care să te definească la prima vedere.

RomaniaTV.net
10 aug. 2013, 12:12
Lucruri remarcate de bărbaţi la prima întâlnire

In continuare, vom enumera pe scurt care sunt cele mai importante aspecte pe care un barbat le va remarca la tine in doar 6 secunde de la prima intalnire.

1. Zambetul

Pune-ti intrebarile urmatoare: E dulce si original? E sexy? E ciudat, fortat si nesincer? Si cel mai rau… e salata ce-ai mancat la micul dejun sau varza? Pare ca ai ceva verde intre dinti…? Ai grija de zambetul tau, este primul lucru pe care el il observa. Ai grija sa fie sincer, discret, sexy si dulce.

2. Parul

Barbatii nu stiu ce e acela un permanent, ce cod are nuanta vopselei de pe par sau ce PH are sapunul sau samponul. Ce vor observa ei este parul curat si parul frumos mirositor. Nimic nu pare mai simplu decat a indeplini aceste 2 minime conditii.

3. Decolteul

Barbatilor le place sa se uite la decolteul unei femei. Da, pare superficial si lipsit de bun simt dar asa stau lucrurile. Evident, nu spune nimeni sa te desfaci la nasturi pana la buric la o inmormantare dar, pe scurt, barbatii vor remarca felul in care stii sa scoti in evidenta ceea ce ai mai frumos. Nu exagera insa, pentru a nu parea ridicola sau frivola

Continuarea pe Lyla.ro.