Lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

Cele mai multe dintre femei ştiu că trebuie să-şi examineze în fiecare luna sănii, însă au apărut noi studii care dezvăluie că strângerea sânilor în mod regulat poate preveni apariţia cancerului. Cercetarea realizată de către o Universitate din California a indicat faptul că prin comprimarea sanailor se poate împiedică dezvoltarea celulelor maligne.

25 iul. 2013, 19:53
Lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

 „Iată cum forţă fizică poate juca un rol important în dezvoltarea sau în regresia dezvoltării celulelor canceroase. Celulele maligne n-au uitat starea de sănătate, au doar nevoie de indiciile potrivite care să le reintroducă în modelul corect şi sănătos de creştere”, a declarat Gautham Venugopalan, şeful echipei de cercetare.

Iată şi alte lucruri pe care femeile uită să le facă şi care pot avea un impact asupra stării lor de sănătate:
 
Despre sâni #1: Consumul de cafea

Veşti proaste pentru doamnele şi domnişoarele iubitoare de cafea. Cercetările făcute de Universitatea Lund din Suedia au descoperit că jumătate dintre femei au o gena care leagă consumul de cafea de mărimea sânilor. Concluzia la care au ajuns cercetătorii este următoarea: consumul de cafea micşorează sănii. În acelaşi timp însă, alte studii au demonstrat că riscul de a dezvoltă cancer la sâni poate fi redus prin consumul de cafea.

 Despre sâni # 2: Machiajul sfârcurilor

Multe femei folosesc anumite produse pentru buze şi pomeţii, însă puţine ştiu că, de asemenea, a fost inventat şi machiajul pentru sfârcuri. Chiar dacă nu s-a transformat într-o modă, produsul pentru inrosirea sfârcurilor a fost folosit prima oară de către o dansatoare cu scopul de a atrage atenţia bărbaţilor asupra sânilor ei în timp ce dansa.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.