Lucruri care îţi pot distruge relaţia

După cum există strategii de îmbunătăţire a unei relaţii de cuplu există şi lucruri care o pot distruge. Unele dintre acestea, deşi par a nu influenţa direct relaţia de cuplu, mai devreme sau mai târziu vor avea efecte negative asupra ei. Dacă te surprinzi că le faci rezolvă problema înainte de a vă spune adio.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 07:03
Lucruri care îţi pot distruge relaţia

Dacă scopul tău este să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu iată cu NU trebuie să procedezi:

1. Să nu comunici

Comunicarea este vitală pentru bunul mers al unei relaţii. Trebuie să vorbiţi unul cu celalălt despre sentimentele, opiniile fiecăruia, despre ce vă place/nu vă place, despre temeri şi despre vise. Pentru a ajunge să vă cunoaşteţi aşa cum de altfel este şi normal într-o relaţie, trebuie să discutaţi deschis şi cu sinceritate.

2. Să fii egoist/ă

Dac te gândeşti numai la tine, la nevoile tale, la dorinţele tale, la ce trebuie tu să faci atunci sigur că vor fi probleme în cuplu. Odată ce aţi intrat într-o relaţie stabilă sau vă căsătoriţi, “EU” devine “NOI”. Este important să iei în calcul şi sentimentele partenerului/ei de viaţă, nevoile lui/ei şi dorinţele sale. Când eşti în dubiu întreabă şi niciodată nu presupune că ştii deja răspunsul la aceste întrebări.