Lucruri care îi încântă pe bărbaţi în timpul sexului

Niciodată nu ştii cu exactitate ce este în mintea unui bărbat, ce fantezii ascunse are, ce gânduri nebunatice. Cu toate acestea, sunt unele mişcări pe care orice bărbat ar vrea să le încerce.

RomaniaTV.net
18 nov. 2012, 08:20
Lucruri care îi încântă pe bărbaţi în timpul sexului

1. Invită-l în cadă

O baie în cada fierbinte este mereu o senzaţie incredibilă, însă poţi tripla plăcerea când tu şi partenerul sunteţi împreună. Săpuniţi-vă pe rând şi, încet, desenează cercuri sexy în jurul pieptului său, a abdomenului, a coapselor şi fii gata pentru aburi, săruturi umede. Şi nu uita de oglindă.

2. Jocul „fără mâini”

Spune-i să-şi ţină mâinile acasă. Puteţi explora fiecare corpul celuilalt cu buzele, cu limba şi cu respiraţia.

3. Locuri noi

Schimbaţi puţin lucrurile acasă mutându-vă din dormitor. Puteţi face dragoste pe masa din sufragerie, în bucătărie, pe balcon sau în maşina parcată în garaj.

4. Tratează-l cu o partidă în care nu trebuie să mişte nici un deget

Oferă-i, din când în când, o partidă de sex în care să depună un efort cât mai mic, alegând poziţia femeia deasupra însă cu spatele la el. Este destul de asemănătoare cu poziţia pe la spate, însă aici el nu trebuie să facă mare lucru care să-i consume energia.

5. Revigorează-l pentru runda a doua

Prima repriză de amor l-a stors de energie. Spune-i cât de bine te face să te simţi şi-l vei pune din nou pe picioare gata pentru o nouă repriză de amor. Şi, de această dată, orgasmul tău va fi şi mai puternic.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/9-lucruri-care-ii-incanta-pe-barbati-in-timpul-sexului/