LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ! Autostrada Transilvania are nevoie de lucrări de refacere VIDEO

Autostrada Transilvania are nevoie de lucrări de refacere deşi nici nu e finalizată. Muncitorii de la Bechtel au reparat mai multe zone cu asfalt degradat. Asta deşi au trecut mai puţin de doi ani de când se circulă pe cei 54 de kilometri ai autostrăzii, informează România TV.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 14:12
LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ! Autostrada Transilvania are nevoie de lucrări de refacere VIDEO

Autostrada Transilvania a fost deja reparată, chiar dacă nu a fost finalizată în totalitate. Beneficiarul lucrării, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj spun că autostrada s-a stricat din cauza tarficului greu.

„Trafic şi transport foarte greu pe această zonă. Din cauza transportului s-a făcut treaba asta. Acum o să mergem şi o să vedem alte situaţii, mai sus la km 16 şi la km 20 o să vedem nişte refaceri”, a declarat  Marius Cătăniciu, director interimar DRDP Cluj.

În urmă cu doi ani, mai mulţi muncitori care lucrau pe şantierul autostrăzii au semnalat public diverse probleme legate de calitatea lucărilor. Aceştia spuneau atunci că asfaltările se făceau în condiţii improprii şi fără să se ţină cont de vreme. Reprezentanţii Bechtel au respins acuzaţiile şi au dat asigurări că lucrările sunt de calitate.