Lucian Bute va sta şase săptămâni cu mâna în ghips. Vezi prima poză cu boxerul, după operaţie

Boxerul român Lucian Bute a fost operat cu succes la mâna stângă, joi, în Florida, relatează presa canadiană, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
10 mai 2013, 06:19

Medicul Veronica Pedro a efectuat intervenţia chirurgicală în cursul căreia a extras mai multe fragmente de os de la încheietura mâinii stângi. Potrivit Agerpres, operaţia a durat aproximativ 40 de minute, iar Bute va fi nevoit să poarte un aparat ghipsat la mâna stângă timp de circa 6 săptămâni. Recuperarea sa este estimată să dureze între 4 şi 6 luni.

Operaţia a decurs foarte bine! Mă simt bine! Vă mulţumesc la toţi pentru suportul vostru şi va apreciez!”, a afirmat Bute într-un mesaj pe contul său de Twitter, însoţit de o poză care îl înfăţişează cu mâna în ghips, dar relaxat, afară, în tricou şi şapcă.

Bute s-a accidentat la mâna stângă în timpul unui antrenament susţinut în data de 1 mai şi din această cauză meciul său cu canadianul Jean Pascal, în limitele categoriei semigrea, a fost amânat, iar gala programată în data de 25 mai, la Centre Bell din Montreal, a fost anulată.

Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are în palmares 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere la profesionişti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obţinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de două ori şi a făcut un meci egal.