Lucian Bute rămâne cu centura de campion, deşi a PIERDUT meciul cu Carl Froch prin KO

Deşi nu mai este campion mondial IBF la supremijlocie, după ce a fost învins de Carl Froch prin KO, Lucian Bute îşi va păstra totuși centura pe care a deţinut-o în ultimii cinci ani.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 09:49
Lucian Bute rămâne cu centura de campion, deşi a PIERDUT meciul cu Carl Froch prin KO

Carl Froch, noul campion IBF la supermijlocie, îşi va comanda propria centură, iar banii pentru confecţionarea acesteia (în jur de 800 de dolari) îi vor fi opriţi din bursă, scrie prosport.ro.

Carl Froch a câştigat prin knock-out în runda a 5-a meciul de la Nottingham cu Lucian Bute. Dacă primele două reprize au înregistrat o uşoară dominare a românului, Froch a reuşit să schimbe radical desfăşurarea disputei în a treia repriză cu serii de lovituri care l-au pus în defensivă pe Bute.

Runda a patra a avut o desfăşurare similară, cu Froch care a reuşit să puncteze din nou. La finalul rundei, Bute a avea o tăietură sub ochiul drept cauzată de o lovitură puternică. În runda a 5-a, Froch a reuşit să-i spargă garda lui Bute, care a trebuit să încaseze lovituri în serie, fără să poată riposta. Knock out-ul a survenit când Bute a fost nevoit să se ţină de corzile ringului pentru a rămâne în picioare.