Loteria morţii: Ucis cu cianură după ce câştigase la loz în plic 1 milion de dolari

Câştigător la loz în plic, otrăvit în propria casă. Este povestea unui bărbat din Chicago. El a câştigat un milion de dolari la loterie şi o lună mai târziu a murit, otrăvit cu cianură.

RomaniaTV.net
08 ian. 2013, 09:12
Loteria morţii: Ucis cu cianură după ce câştigase la loz în plic 1 milion de dolari

Câştigătorul loteriei, un imigrant indian în vârstă de 46 de ani, Urooj Kahn, cumpăra aproape zilnic lozuri în plic, de la acelaşi magazin. În luna iunie, a câştigat un milion de dolari, însă o lună mai târziu, după ce a luat cina acasă, bărbatului i s-a făcut brusc rău.

Soţia sa a chemat ambulanţa, dar medicii nu l-au mai putut salva. Concluzia lor a fost că decesul a fost provocat de cauze naturale.

Câteva luni mai târziu, legiştii au făcut noi teste toxicologice, la cererea unei rude îndepărtate. Rapoartele au arătat că bărbatul fusese otrăvit cu cianură.

„Este trist, este trist. Este foarte trist. Dar cred că este adevărat când se spune că banii sunt rădăcina tuturor relelor. Era foarte amabil. Nu cred că cineva, în special apropiat, din familia lui, i-ar face rău. O persoană amabilă, care ajuta, foarte blândă… Un om muncitor”, a spus patronul loteriei de unde Kahn cumpăra lozuri.

Bărbatul imigrase din India în Statele Unite, în anii ’80. El deţinea trei curăţătorii chimice.

Autorităţile vor acum să exhumeze trupul bărbatului, pentru noi analize. Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut pentru crimă. În cazul în care este înghiţită, cianura provoacă moartea victimei în doar câteva minute.