Locuri în care, poate, nu ai făcut dragoste încă

Bărbaţii au fost dintotdeauna mari exploratori. Tocmai de aceea ajung să ştie totul despre sex şi să găsească mereu noi locuri unde ar putea să se desfăşoare. Nu au nevoie decât de o soţie la fel de lipsită de inhibiţii şi dornică să descopere totul despre sex. Există însă şi femei exploratoare care îşi doresc un partener noncomformist alături de care să găsească locuri interesante unde n-au făcut-o încă şi cu care să afle totul despre sex.

RomaniaTV.net
18 nov. 2012, 21:30
Locuri în care, poate, nu ai făcut dragoste încă

Fotoliul puf, ideal pentru sex. Acesta poate fi modelat după pofta inimii şi te va ajuta mai mult decât ţi-ai fi putut imagina vreodată. Cele mai intense senzaţii le veţi încerca în momentul în care bărbatul este poziţionat în spatele partenerei.

Sex în vizită la socri. De ce să nu profitaţi aşa cum trebuie de camera pe care socrii v-o pun la dispoziţie cu atâta amabilitate. Mai ales dacă nu aveţi copii, însă vă doriţi, de ce să nu le faceţi viitorilor bunici o bucurie şi să-i concepeţi chiar în casa lor?

Sex pe mingea medicinala. Mingea aceasta vă poate ajuta să măriţi penetrarea, dacă te afli în poziţia ideală. Aveţi totuşi grijă să nu vă lăsaţi purtaţi de prea multă pasiune şi să vă răniţi, mai ales dacă nu sunteţi firi prea sportive.

Citeşte continuare pe sfatulparintilor.ro.