Locuri în care, poate, nu ai făcut dragoste încă

Bărbaţii au fost dintotdeauna mari exploratori. Tocmai de aceea ajung să ştie totul despre sex şi să găsească mereu noi locuri unde ar putea să se desfăşoare. Nu au nevoie decât de o soţie la fel de lipsită de inhibiţii şi dornică să descopere totul despre sex.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 20:44
Locuri în care, poate, nu ai făcut dragoste încă

Masina de spalat produce mai multe vibratii decat orice alt aparat electrocasnic. Cand fundul tau se afla pe capac miscarea este transmisa de-a lungul pelvisului, transformandu-te intr-o adevarata masina de facut sex.

Sex in vizita la socri. De ce sa nu profitati asa cum trebuie de camera pe care socrii v-o pun la dispozitie cu atata amabilitate. Mai ales daca nu aveti copii, insa va doriti, de ce sa nu le faceti viitorilor bunici o bucurie si sa-i concepeti chiar in casa lor?

Sex pe mingea medicinala. Mingea aceasta va poate ajuta sa mariti penetrarea, daca te afli in pozitia ideala. Aveti totusi grija sa nu va lasati purtati de prea multa pasiune si sa va raniti, mai ales daca nu sunteti firi prea sportive.

Sex in lift. Incercati unul de marfa. Nu are alarma si va putea fi oprit intre etaje suficient ca voi sa va bucurati de placere. Sau ati putea incerca asta cand va ajutati cel mai bun prieten sa se mute. Aranjati cutiile sa blocheze usile si spatiul din mijloc sa fie gol, astfel incat nimic sa nu va stanjeneasca.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro