Liviu Guţă vrea să cucerească Eurovisionul, cu timbrul vocii lui Ramazzotti VIDEO

Liviu Guţă a compus o piesă în limba italiană, cu care vrea să câştige Eurovisionul. Guţă este hotărât să scape de eticheta de manelist şi să cucerească Europa, astfel că a adoptat timbrul vocal al celebrului Eros Ramazzotti.

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 18:19
Liviu Guţă vrea să cucerească Eurovisionul, cu timbrul vocii lui Ramazzotti VIDEO

Liviu Guţă vrea să dea lovitura la Eurovision cu o piesă în italiană. Aceasta nu este singura melodie scrisă de acesta în limba din peninsulă şi, mai mult decât atât, el interpretează piesele în italiană cu timbrul vocii lui Eros Ramazzotti.

Îmi place foarte mult de Eros Ramazzotti, de când eram mic copil şi tocmai de aceea am cântat pe timbrul lui„, a spus Liviu Guţă, pentru România TV.

Deşi pentru preselecţia de la Eurovision s-au înscris 148 de piese, Liviu Guţă este optimist şi spune că dacă va fi eliminat, cum s-a întâmplat anul trecut, va continua să participe şi la următoarele ediţii.

Dacă nici anul ăsta nu se întâmplă vreo minune, anul viitor ma veţi găsi în bermude sau în capot în faţă la TVR. Vreau să se pună capăt discriminărilor muzicale şi rasiale. Că eu sunt român, n-am nicio treabă cu ţiganii, dar noi care cântăm manele suntem consideraţi şi ţigani şi inculţi. Doamne, intru in istorie daca castig Eurovisionul!„, a mai spus interpretul.

Liviu Guţă va intra joi la preselecţia pentru concursul Eurovision.