Bayern – Juventus 2-0 şi PSG – Barcelona 2-2, în sferturile Ligii Campionilor VEZI GOLURILE

Bayern Munchen - Juventus Torino şi PSG - FC Barcelona au fost meciurile jucate marţi seara în Liga Campionilor. Bavarezii au trecut la pas de Juve, scor 2-0, dar şi Barca a luat o opţiune serioasă pentru semifinale, după egalul, scor 2-2, obţinut pe Parc des Princes.

02 apr. 2013, 19:18
Bayern – Juventus 2-0 şi PSG – Barcelona 2-2, în sferturile Ligii Campionilor VEZI GOLURILE

Liga Campionilor a ajuns în faza marilor dueluri, marţi seara fiind programate primele două partide ale sferturilor de finală, Bayern Munchen – Juventus Torino şi PSG – FC Barcelona. Primul gol al serii a fost marcat încă din minutul 1, pe Allianz Arena, fundaşul stânga al bavarezilor, David Alaba, deschizând scorul după doar 25 de secunde, printr-un şut de la 30 de metri.

Având proaspătă în memorie victoria cu 9-2 pe care Bayern a obţinut-o sâmbătă, în campionat, contra lui Hamburg, suporterii lui Juventus au postat imediat pe Twitter, după deschiderea scorului: „Juve ar trebui să se trezească repede, dacă vrea să evite un masacru„. Până la pauză a rămas însă 1-0 pentru Bayern, deşi diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost mai mare.

Click aici pentru a vedea golul lui Alaba

În debutul reprizei secunde Bayern a continuat să fie mai activă şi după ocaziile lui Mandzukic (min. 49) şi Alaba (min. 54), Thomas Muller a ridicat scorul la 2-0, în minutul 63. Buffon a respins până la Mandzukic şutul lui Luis Gustavo, din afara careului, iar atacantul croat i-a pasat lui Muller, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Click aici pentru a vedea golul lui Thomas Muller

În celălalt meci al serii, marea surpriză a fost oferită de antrenorul lui Paris Saint Germain, care l-a titularizat pe David Beckham (37 ani), în meciul contra Barcelonei. De asemenea, întâlnirea a marcat reîntoarcerea pe banca grupării catalane a antronorului Tito Villanova, care a stat mai multe săptămâni la New York, unde s-a tratat de cancer.

În această întâlnire Messi a deschis scorul, în minutul 38, din pasa lui Dani Alves, iar la pauză Barcelona conducea cu 1-0. În repriza secundă catalanii nu l-au mai avut în teren pe Lionel Messi, care a fost înlocuit cu Fabregas, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Click aici pentru a vedea golul lui Messi

Ibrahimovic a adus egalarea pe tabela de marcaj, scor 1-1, în minutul 79. Pe reluări se vede cum atacantul lui PSG se afla în poziţie de ofsaid, însă arbitrul german Wolfgang Stark a validat golul.

Click aici pentru a vedea golul din ofsaid al lui Ibrahimovic

Barcelona a revenit în avantaj după numai 10 minute, Xavi transformând o lovitură de la 11 metri. PSG – FC Barcelona 1-2.

Click aici pentru a vedea golul din penalty al lui Xavi

În ultimul minut al prelungirilor Matuidi a adus însă din nou egalarea, iar partida PSG – FC Barcelona s-a încheiat 2-2.

Click aici pentru a vedea golul lui Matuidi

Miercuri sunt programate celelalte două sferturi de finală ale Champions League, Malaga – Borussia Dortmund şi Real Madrid – Galatasaray Istanbul.