Lista de achiziţii de la Cotroceni. Ce şi-a mai cumpărat preşedintele Traian Băsescu

La Cotroceni, comandamentul de iarnă rămâne în continuare pe poziţii, iar Preşedinţia a încheiat săptămâna aceasta contracte pentru deszăpezirea şi combaterea înghetului din curtea palatului. De asemenea, preşedintele s-a asigurat şi că anul acesta va fi la curent cu toate ştirile, aşa că şi-a reînoit abonamentele pentru posturile TV şi ziarele din România.

10 feb. 2013, 10:49
Lista de achiziţii de la Cotroceni. Ce şi-a mai cumpărat preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu este pregătit pentru ninsorile care vor veni anul acesta. Administraţia Prezidenţială a încheiat contracte cu o firmă care oferă servicii de deszăpezire, pentru 26.000 de metri pătraţi şi un alt contract, pentru deszăpezire şi combaterea îngheţului cu clorură de claciu, pentru 10.000 de metri pătraţi.

Şeful statului este sigur că şi anul acesta va fi la curent cu toate ştirile, pentru că şi-a reînnoit abonamentele la Palatul Cotroceni, atât pentru reviste şi ziare, româneşti şi străine, cât şi pentru 40 de posturi de televiziune. Adminustraţia Prezidenţială şi-a asigurat şi servicii de fotografiere, pentru cele mai importante momente ale activităţilor oficiale de la Palatul Cotroceni.

În primele două luni ale acestui an, Administraţia Prezidenţială a mai cumpărat şapte coroane de flori, dar şi foarte multe pachete cu frunze mixte şi flori de toate felurile, de la trandafiri, orhidee, crizanteme, până la flori mai exotice, cum ar fi eustoma, ruscus, waxflowers, aspidistra sau eucalipt.

Întâiul telefon al ţării. Aveţi numărul lui Băsescu? Crin: „Nu.” Zgonea: „Uite!” Ce spun miniştrii