Lindsay Lohan, o alcoolică de „categoria grea”. Află cât a ajuns să bea într-o zi

Problemele lui Lindsay Lohan par să nu se mai termine. Apropiaţi ai săi au dezvăluit că actriţa bea din ce în ce mai mult.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 12:46
Lindsay Lohan, o alcoolică de „categoria grea”. Află cât a ajuns să bea într-o zi

Lindsay Lohan a revenit la vechile obiceiuri şi pare că nimic nu mai poate sta între ea şi sticla de băutură. Actriţa a devenit o alcoolică de „categorie grea” şi, spun apropiaţii, a ajuns să bea şi câte 2 litri de vodcă pe zi.

Cei care au încercat să o convingă să renunţe la acest viciu care îi va distruge viaţa şi cariera au primit acelaşi răspuns: că este stresată de problemele financiare şi de cele cu legea. Deoarece Lindsay refuză ajutorul prietenilor, aceştia au început, încet, încet, să se îndepărteze de ea.

Lohan şi-a îmbrâncit asistentul din maşină, la puţin timp după ce acesta îi plătise cauţiunea pentru a fi eliberată. Actriţa fusese arestată după ce a lovit o femeie într-un club de noapte din New York.

Vedeta a avut deseori probleme cu legea. În luna septembrie, actriţa rebelă a dat cu maşina peste un pieton, în Manhattan, iar victima a acuzat-o că bause la volan.