Liderul PDL Belciugatele a adunat peste 200 de buletine de la săteni ca să boicoteze Referendumul

A adunat cărţile de identitate ale sătenilor pentru a avea garanţia că aceştia vor boicota referendumul. Vorbim de Petre Dinei, fostul primar al comunei Belciugatele, celebrul edil cu statuie. Convins că stă de vorbă cu un reprezentant al organizaţiei centrale a Partidului Democrat Liberal, preşedintele filialei PDL Belciugatele s-a confesat, de fapt, unei echipe România TV. Spovedania cu iz penal a fost filmată cu o cameră ascunsă.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 08:13
Liderul PDL Belciugatele a adunat peste 200 de buletine de la săteni ca să boicoteze Referendumul

Jurnaliştii l-au abordat pe fostul primar chiar în faţa sediului PDL din Belciugatele.

Reporter: Spuneţi-mi câte aţi strâns.

Petre Dinei: Am luat legătura cu băieţii. Pe la unu şi jumătate la Măriuţa aveam vreo 60…Şaizeci ăla de la Măriuţa, ăsta de aici, de la Cândeasca şi de la Belciugatele avea 105. Şi ăla de la Cojeşti…avea şi ăla vreo

Reporter: 240 în total?

Petre Dinei: La ora unu jumate. (…) Eu zic că iese asta cu neprezentarea. Că altfel, la vot, nu facem nimic.

Petre Dinei a început să strângă buletinele sătenilor încă de la primele ore ale dimineţii, după ce vocea care s-a recomandat a fi „din Modrogan” l-a pus, practic, la treabă.

Şi Petre Dinei a trecut la fapte. Chiar dacă legea condamnă îngrădirea dreptului la vot, preşedintele PDL Belciugatele a adunat, iată, câteva sute de buletine. Ceva mai târziu, nu recunoaşte însă nimic. Iar conversaţia este presărată cu o mulţime de înjurături.

Petre Dinei a devenit cunoscut opiniei publice odată cu inaugurarea propriului bust. N-a fost, însă, singura decizie ciudată. El s-a declarat cetăţean de onoare al comunei şi a denumit o stradă din Belciugatele cu numele unchiului său. Adică tot Dinei.