Lider PSD: Vosganian se află pe lista miniştrilor remaniabili

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ar putea fi remaniat din Guvernul Ponta după Congresul PNL, scrie gandul.info. Vosganian şi-a exprimat luni, la finalul şedinţei conducerii PNL, nemulţumirile în legătură cu modul în care au fost împărţite atribuţiile în Guvernul Ponta.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 06:15
Lider PSD: Vosganian se află pe lista miniştrilor remaniabili

Liberalul Varujan Vosganian a avut o discuţie în cerc restrâns cu câţiva parlamentari liberali, în care şi-a exprimat nemulţumirile şi a spus, pe un ton aprins, că liberalii au avut de pierdut la împărţirea ministerelor.

Daniel Chiţoiu este ministru peste un vraf de hârtii, Fenechiu doar peste Căile Ferate, Nicolăescu nu are banii de la Sănătate, iar eu când îmi exprim nemulţumirile, Ponta mă ameninţă că mă dă afară din Guvern”, le-a spus Vosganian colegilor de partid, potrivit unor surse liberale.

În tabăra social-democraţilor, ultimele ieşiri publice ale ministrului Vosganian au generat iritare.

Vosganian se află pe lista miniştrilor remaniabili”, a declarat, pentru gândul.info, un lider PSD. Surse din PSD susţin că remanierea guvernamentală se va face după Congresul PNL, printre numele aflate pe listă aflându-se şi Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii.