Lider absolut la ştiri: România TV lasă în urmă Antena 3

România TV începe în forţă Noul An. Telespectatorii au preferat şi pe parcursul zilei de miercuri ştirile şi ediţiile speciale de la România TV, care a devansat categoric canalul concurent Antena 3. România TV lasă în urmă Antena 3 atât în prime-time, cât şi în timpul zilei.

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 15:07
Lider absolut la ştiri: România TV lasă în urmă Antena 3

În intervalul 15.00 – 19.00, România TV a obţinut o cotă de piaţă de 6,1 la sută pe publicul din mediul urban cu vârsta peste 18 ani şi situaţie socială peste medie. Audienţa ştirilor şi emisiunilor România TV a fost peste cea a Antenei 3, care a obţinut pe acelaşi interval orar o cotă de piaţă de 5,6 la sută.

Cea mai mare diferenţă dintre România TV şi Antena 3 s-a înregistrat la ora 20.00. Audienţa Ediţiei speciale realizată de Cristina Şincai a fost cu mult peste emisiunea la ordinea zilei realizată de Dana Grecu. România TV a obţinut o cotă de piaţă de 5 la sută, în timp ce Antena 3 a înregistrat o cotă de piaţă de doar 3,8 la sută. Este o nouă audienţă-record obţinută de România TV în faţa principalului său concurent, Antena 3.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, România TV continuă să difuzeze cele mai bune informaţii şi imagini. România TV este televiziunea care dă prima ştirea şi are invitaţi care fac diferenţa.

ROMÂNIA TV, LIDER LA ŞTIRI AUDIENŢE ÎN INTERVALUL 15.00 – 19.00

ROMÂNIA TV – 6,1,% COTĂ DE PIAŢĂ

ANTENA 3 – 5,6 % COTĂ DE PIAŢĂ

POPULAŢIE 18+ABC URBAN

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL

ROMÂNIA TV, LIDER LA ŞTIRI INTERVAL 20.00 – 21.00

ROMÂNIA TV – 5,0 % COTĂ DE PIAŢĂ

ANTENA 3 – 3,8 % COTĂ DE PIAŢĂ

POPULAŢIE 18+ABC URBAN

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL