Liberalii vor să îşi înlocuiască ministrul de Interne, pe Radu Stroe

În cadrul şedinţei de luni de la PNL s-au criticat gafele ministrului de Interne, Radu Stroe, şi s-a cerut demisia acestuia, informează România TV.

28 ian. 2013, 11:51
Liberalii vor să îşi înlocuiască ministrul de Interne, pe Radu Stroe

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache a făcut propunerea de înlocuire a ministrului de interne, Radu Stroe, în şedinţa PNL. Motivele ar fi legate de gafele făcute de ministrul de Interne în ultimele zile. Colegii liberali au fost nemulţumiţi de felul în care Radu Stroe a acţionat în privinţa problemelor din administraţie. 

S-a convenit să se organizeze o întâlnire de urgenţă în legătură cu această propunere în prezenţa preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrilă, şi ministrul Internelor, Radu Stroe, s-au contrazis, sâmbătă, în comandamentul de iarnă, cu privire la existenţa sau lipsa stocurilor de material antiderapant în Bucureşti, vicepremierul Liviu Dragnea acordându-le în final o oră pentru clarificarea controversei.

La începutul şedinţei, ministrul Internelor a susţinut că în Bucureşti sunt stocuri minime de material antiderapant şi a cerut rezolvarea problemei. Prefectul municipiului Bucureşti, Georgeta Gavrilă, a infirmat însă datele transmise de Radu Stroe.