Liam s-a săturat de Miley Cyrus. Actorul vrea s-o trimită acasă pentru că îl „înnebuneşte”

Cu un inel pe degetul lui Miley şi o nuntă în viitorul apropiat, ai crede că Liam Hemsworth nu se mai satură de logodnica sa. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar aşa, după ce mai multe surse au scos la iveală faptul că Liam vrea ca Miley să părăsească platourile de filmare din Philadelphia, unde acesta pregăteşte un nou film, pentru că ea îl "înnebuneşte".

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 16:13

Se pare că australianul Liam Hemsworth, în vârstă de 22 de ani, vrea ca Miley să se întoarcă la Los Angeles, pentru că „îi distrage prea mult atenţia” pe platourile noului său film, Paranoia.

O sursă de pe platourile de filmare susţine că Liam vrea doar să lucreze însă Miley insistă să se bucure la maxim de timpul lor împreună, potrivit DailyMail.

„Miley îl înnebuneşte pe Liam în acest moment”, a declarat o sursă.

„În timp ce el este pe platoul de filmare din Philadelphia şi filmează Paranoia, noul lui film, ea face cumpărături prin oraş sau se răsfaţă la saloane de înfrumuseţare. Apoi, când vede că Liam a terminat de filmat, Miley vrea să meargă la barurile locale şi la restaurante de lux, lucruri pe care Liam chiar nu are chef să le facă. El chiar a sugerat că este timpul ca ea să se întoarcă acasă”, a arătat sursa.

Miley si Liam s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2009 pentru pelicula Last Song şi sunt împreună de atunci.