Lia Olguţa Vasilescu, înjurată şi ameninţată cu moartea de iubitorii de animale

Edilul din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, se află într-un război cu asociaţiile care protejează câinii fără stăpân. După ce primăria a deschis un adăpost modern pentru maidanezi, iubitorii de animale s-au revoltat şi au spus că nu vor ca animalele să stea închise acolo, ci vor să fie lăsate, din nou, pe străzi. Marţi, edilul a scris pe pagina personală de Facebook că a fost înjurată, bestemată şi ameninţată cu moartea de iubitorii de animale.

04 iun. 2013, 09:25
Lia Olguţa Vasilescu, înjurată şi ameninţată cu moartea de iubitorii de animale

De la înjurături, până la blesteme şi ameninţări cu moartea, pe toate le gasesc de ieri (luni – n.r.) în mesaje private. E răsplata mea de la iubitorii de animale, pentru că am construit cel mai modern adăpost canin din România. Mă întreb cum pot spune unii că iubesc câinii, dar să dorească moartea unui om?„, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Edilul a declarat la România TV că nu înţelege de ce iubitorii de animale sunt atât de revoltaţi de faptul că maidanezii au fost închişi în adăpost şi spune că nu se teme de ameninţările lor.

Nu mă sperii de iubitorii de animale. Nu reuşesc să înţeleg de ce sunt supăraţi şi de ce au ajuns la ameninţări. Avem cel mai bun adăpost de animale din România. Arată mai bine ca spitalul din Craiova. Iubitorii de animale vor să sterilizăm câinii şi apoi să le dăm drumul pe străzi. În adăpost, animalele sunt tratate mai mult decât decent„, a precizat aceasta.

Mai mult, ameninţările nu sunt îndreptate numai înspre Lia Olguţa Vasilescu, ci şi împotriva angajaţilor de la adăpost. „I-au ameninţat pe angajaţii de la adăpost. Le e frică să plece acasă. Oamenii sunt terorizaţi„, a mai spus primarul din Craiova.

Aceasta a precizat că nu îi va da în judecată pe ce care au ameninţat-o cu moartea, pentru că: „nu am timp să stau în instanţă pentru toţi nebunii. Îmi pare rău că le spun aşa”.