Leonard Miron recunoaşte că este gay şi vorbeşte pentru prima oară de iubitul lui

Fostul prezentator de televiziune, Leonard Miron, a vorbit, pentru prima oară, despre orientările sale sexuale. A confirmat că se iubeşte de 10 ani cu un spaniol, pe care îl alintă Mikiduţă. "E un om atât de special. Miquel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viaţă de 10 ani", a spus Leonard.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 10:55
Leonard Miron recunoaşte că este gay şi vorbeşte pentru prima oară de iubitul lui

Despre Leonard Miron, 43 de ani, care s-a stabilit în oraşul Rading din Anglia, se bârfea de multă vreme că îi plac bărbaţii, însă el nu a vorbit niciodată despre orientările sale sexuale.

„Miquel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viaţă de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înţelegerea dintre mamă şi fiu depăşeşte anumite obstacole, dar au fost reacţiile din jur. Ea ştia de relaţia mea. Parcă văd, când mă duc acasă îmi dă 25 de sarmale pentru el. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce ştii să faci”, au fost primele vorbe ale lui Leonard Miron, potrivit evz.ro.

Leonard Miron a mai dezvăluit că s-a iubit şi cu femei, însă nu a dat nici un nume. Acum, nu ar renunţa pentru nimic în lume la Miquel. „E un om atât de special. NU mă lasă să mă ating de bucătăria apartamentului pe care îl avem la Madrid, că-i zgârâi cratiţele. L-am cunoscut la Bucureşti, înainte de el am avut o relaţie de opt ani şi una de 4 ani”, au completat prezentatorul tv.

Întrebat dacă se vor căsători, Leonard Miron a evitat un răspuns direct, însă a dat de înţeles că Miguel l-a cerut în căsătorie pe când erau în România. „O să mă cheme Miron Gonzales Dela Fuente, dar nu văd rostul unei bucăţi de hârtie. Avem trei case, una la Piteşti, una la Madrid şi una în Anglia. Am scris împreună o carte, dar n-a scris nimeni despre chestia asta”.