Lăzăroiu, atacat de Berceanu: Este în neregulă dacă făcea schimburi în natură cu Ponta

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, marţi, pentru Mediafax că "este un lucru foarte în neregulă" faptul că Sebastian Lăzăroiu făcea "schimburi în natură" cu Victor Ponta şi a apreciat că acest lucru "nu-i face cinste" fostului consilier prezidenţial.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 11:22
Lăzăroiu, atacat de Berceanu: Este în neregulă dacă făcea schimburi în natură cu Ponta

„Domnul Lăzăroiu declară că vindea sau făcea schimburi în natură cu sondajele noastre ca să aibă nu ştiu ce informaţii. Este un lucru foarte în neregulă şi recunoaşte că făcea chestiuni care nu cred că sunt de natură să-i facă cinste”, a precizat Berceanu.

El a spus că acest lucru este în neregulă pentru că, dacă ai acces la nişte sondaje care sunt plătite de o parte, nu înseamnă că poţi să le vinzi sau să le schimbi cu altceva.

„Nu înseamnă că, dacă ai acces la nişte sondaje care erau plătite, realizate de o parte, tu poţi să le vinzi la alţii sau să le schimbi pe altceva”, a explicat Radu Berceanu.

În schimb, deputatul PDL Raluca Turcan l-a acuzat pe Victor Ponta că „are vocaţia trădării” şi, prin urmare, nu o surprinde declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că ceea ce a scris fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu pe contul de Facebook arată că acesta desconsideră nivelul de inteligenţă al jurnaliştilor.

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a admis, luni, într-o postare pe contul său de Facebook, că i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., care ajungeau la Adrian Năstase, în schimbul dosarelor social-democraţilor, pe care le avea când era şeful Corpului de Control la Guvern.