Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei

Antrenorul Chiajnei a urmărit meciul Stelei alături de Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Luni, Mihai Stoichiţă şi-a luat rămas bun de la fotbaliştii roş-albaştrii.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 06:06
Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei

Steaua a remizat pe terenul noii campioane, CFR Cluj, şi a încheiat pe locul 3 sezonul Ligii I, poziţie care nu-l mulţumeşte deloc pe patronul Gigi Becali. Cum era de aşteptat, el nu i-a prelungit înţelegerea lui Mihai Stoichiţă, antrenorul care i-a pregătit pe roş-albaştri o bună parte a acestui retur.

Încă de acum câteva săptămâni, oficialii din Ghencea au încercat să-l convingă să vină antrenor la Steaua pe Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Concordiei Chiajna, şi se pare că au reuşit, în sfârşit, să obţină acordul acestuia. După cum scrie Gazeta Sporturilor, Gigi Becali şi Teia Sponte au bătut palma cu cel care a făcut un retur de senzaţie cu echipa din Chiajna. Părţile au ajuns la un acord după două ore de discuţii, înainte de partida pe care Steaua avea să o dispute la Cluj (scor 1-1), Reghecampf văzând dealtfel meciul alături de Becali, la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru.

În ceea ce-l priveşte pe Mihai Stoichiţă, acesta a anunţat public despărţirea de Steau. „Gata, mi-am luat la revedere, dar ne mai revedem pentru că ne-a făcut plăcere să stăm împreună. Doamne fereşte pentru Reghecampf să-mi dea telefon el, patronul, să mă cheme de pe unde oi fi. Le-am spus baftă şi să câştige campionatul anul viitor. De la băieţi mi-am luat de mult la revedere, inclusiv aseară. M-au impresionat şi în avion când mi-au cântat şi m-au rugat să rămân, dar le-am spus că am venit să-i ajut pe o perioadă determinată. Acest al treilea mandat la Steaua a fost foarte bun pentru mine”, a spus Stoichiţă.

Reghecampf este aşteptat să semneze luni contractul, urmând a fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă.