Laurenţiu Reghecampf: Ca să ne calificăm, trebuie să marcăm şi la Londra

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghcampf, a declarat după victoria obţinută pe Arena Naţională, în faţa lui Chelsea, că pentru palmares este un succes foarte mare, dar adevărata bătălie se va da săptămâna viitoare, la Londra.

07 mart. 2013, 20:51
Laurenţiu Reghecampf: Ca să ne calificăm, trebuie să marcăm şi la Londra

Conectat încă la miza partidei, Laurenţiu Reghecampf a făcut imediat după meci o radiografie a superbei victorii pe care Steaua a obţinut-o în faţa lui Chelsea, în optimile Ligii Europa. „Ştiam foarte bine unde ne vor pune probleme, am meritat această victorie. Pe noi ne-a interesat foarte mult să nu primim gol. Jocul a fost de această natură şi ne-am retras pentru că ei jucau cu mingi lungi.

Ei nu au făcut un efort foarte mare pentru că au mare valoare. Am urmărit foarte multe meciuri ale lui Chelsea, ştiam exact ce ne aştepta, că vor profita la fiecare greşeală a noastră. Din fericire, nu am făcut nici o greşeală. Pentru palmares este o victorie foarte mare, dar meciul decisiv e la Londra„, a spus Reghecampf, la DigiSport.

Pentru ca Steaua să obţină calificarea, el crede că este necesar ca Steaua să înscrie pe Stamford Bridge. „Trebuie să marcăm şi la Londra dacă vrem să ne calificăm. Vom încerca să-i surprindem şi să avem o posesie foarte bună, aşa cum facem de fiecare dată„, a mai spus Reghe.