Lady Gaga, show de zile mari la Bucureşti, dar şi cu probleme: Artistei i s-a făcut rău pe scenă

Aproximativ 40.000 de spectatori s-au adunat joi seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pentru a asista la concertul Lady Gaga. Artista a susţinut un spectacol aproape perfect. Spectatorii au cerut minute în şir un bis. La eveniment nu au lipsit momentele mai puţin plăcute. În timpul spectacolului, artistei i s-a făcut rău şi a fost dusă în culise unde a vomitat.  

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 20:30
Lady Gaga, show de zile mari la Bucureşti, dar şi cu probleme: Artistei i s-a făcut rău pe scenă

Show pe cinste cu bărbaţi pe jumătate goi şi cu Gaga schimbând ţinute la fiecare piesă. Lady Gaga a intrat pe scenă cu steagul României pe spate. În mulţime au fost văzute persoane purtând ciorapi din plasă, pantofi cu platforme groase, peruci blonde, mov şi albastre şi machiaje stridente.

Doi puşti din public au avut parte de surpriza vieţii lor: artista i-a luat pe scenă şi a început să danseze cu ei.

„România, te iubesc. Nu am visat că va fi astfel. Am sperat că dacă voi continua să scriu cântecele, voi ajunge o stea”, le-a mărturisit ea fanilor.

Cei 40.000 de spectatori au cerut minute în şir un bis. Lady Gaga le-a făcut pe plac şi a revenit în scenă, îmbrăcată într-un halat cu motive orientale şi cântând la orgă. Şi toate astea, după ce artistei i s-a făcut rău pe scenă.

Momentul nu a fost văzut de cei din public pentru că artista a fost dusă imediat în culise. „Îmi cer scuze, mi se întâmplă la concerte. Uneori mai vomit în timpul show-urilor mele, nu am vrut ca voi să vedeţi asta. Sunt multe grămăjoare de vomă Gaga pe undeva pe acolo. Staţi liniştiţi, nu mai vomit încă o dată, oricum nu am nimic în stomac„, a spus ea ulterior, potrivit click.ro.

Concertul s-a încheiat în jurul orei 23.00. „Noapte bună, tuturor”, le-a spus ea fanilor.