LACRIMI ŞI DURERE: Fraţii Becali şi-au condus mama pe ultimul drum FOTO&VIDEO

Victor şi Giovani Becali şi-au condus mama pe ultimul drum. Încă şocaţi de moartea acesteia, cei doi au pregătit funeraliile în mai puţin de o zi. Bătrâna a fost înmormântată, sâmbătă, în cimitirul din Pipera, informează România TV. Dacă Gigi Becali nu a putut să fie prezent la înmormântarea mătuşii sale, soţia, mama şi fiicele finanţatorului Stelei au fost alături de Giovani şi Victor Becali. Ele au însoţit cortegiul. Fetele lui Gigi Becali nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

13 iul. 2013, 08:34

Rude, prieteni şi vecini au participat sâmbătă la slujba de înmormântare a Everdichiei Becali. Printre cei prezenţi s-au numărat şi soţia, mama şi fiicele lui Gigi Becali, Cristi Bocea, MM Stoica, Cosmin Contra şi Ciprian Marica. Foarte mulţi oameni au adus flori albe deoarece, potrivit unui apropiat al familiei, aceste flori erau preferatele femeii.

În jurul orei 13.00, cortegiul funerar a plecat de la reşedinţa fraţilor Becali spre cimitirul din Pipera. Traficul în zonă a fost întrerupt pe un sens de mers, iar la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti. Toţi cei care au participat la înmormântare au mers pe jos, potrivit tradiţiei. Cea care a stat lângă sicriul din maşină a fost mama lui Gigi Becali. Aceasta a plâns şi a ţinut mâna pe coşciug tot drumul spre biserică.

La capela de la cimitir a fost oficiată o slujbă, iar apoi bătrâna a fost înmormântată. Fraţii Becali au avut la dispoziţie mai puţin de o zi pentru a pregăti o astfel de înmormântare.

După ce Everdichia Becali a fost înmormântată, cei care au luat parte la înhumare au mers la reşedinţa fraţilor Becali unde va avea loc o masă de pomenire.

Citeşte şi Cum a reacţionat Becali când a aflat că nu e lăsat să meargă la înmormântarea mătuşii sale

Vecinii şi rudele, care au mers să aprindă o lumânare, au transmis condoleanţe familiei.

„Condoleanţe şi sănătate”, a spus un bărbat.

Vecinii spun despre bătrâna Everdichia că era o femeie bună şi credincioasă.

„Ne pare rău. Era o femeie foarte bună cu copii cu tot. Ne-a părut foarte rău, nu mi-a venit să cred. Suntem apropiaţi”, a adăugat o femeie.

Mama impresarilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă în piscină, joi seara, în jurul orei 20.00. Potrivit legiştilor, femeia a murit înecată, după ce a suferit un accident vascular pe marginea piscinei.

Citeşte şi DETALII despre moartea mamei fraţilor Becali. Ce spune Poliţia despre decesul EVERDICHIEI BECALI